Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Z tipi yangın merdiveni ismini binalış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı; âdem sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Hatta, astım ve bronşit üzere solunum yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdivenine ehil olmak makro bir avantajdır. Pekâlâ bu üstünlükı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine malik sürdürmek karınin binanızın yeni olması evet da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması özellikle edinmek üzere kullanım amacına ve kullanan erkek adetsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşırı insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Dunda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Gerçekten yangınlardan korunmak karınin asıl olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin müsait onay olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek bileğerlidir.

Report this wiki page